60 jaar

Algemeen | leden | OLD | De zondag | Inschrijven | Vragen

omslagfoto

Naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van Chiro Dadizele, organiseren wij een feestweekend van 21 tot 23 september. Hiervoor blijven we niet in Dadizele, maar trekken we erop uit met de volledige groep! Jong en oud zijn welkom om mee te vieren tijdens dit weekend vol Chiro. Het wordt een onvergetelijke ervaring!


Praktische informatie

WAT?

We gaan met iedereen op weekend van 21 tot en met 23 september. Zet dit alvast in je agenda. Vrijdag 21 september start het avontuur om 18u aan de Chiro hemen.

WAAR?

Dit zal een geheim blijven. We kunnen wel zeggen dat het niet te ver is omdat we anders te veel tijd verliezen aan de verplaatsing.

WIE?

Omdat de plaatsen beperkt zijn, kunnen enkel leden en OLD het volledige weekend beleven. Leden die geboren zijn in 2012 of ouder zijn, zijn welkom.

Ook partners van OLD-leden zijn welkom.

Ouders en sympathisanten nodigen we uit op zondag voor een afsluiter van jewelste.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt.


Leden

Onze leden van het chirowerkjaar 2018-2019 krijgen een extra weekend om ons 60-jarig bestaan te vieren. We verzamelen om 18u aan de. Van daaruit vertrekken we samen naar de weekendplaats. Het wordt een minibivak volgepropt met verschillende activiteiten.

Elk lid van spikkel (1ste leerjaar | geboortejaar 2011) tot en met aspirant is welkom op ons weekend. We voorzien groepsactiviteiten en afdelingsactiviteiten. De spikkels, speelclub en rakwi’s slapen in gebouwen. Vanaf tito’s wordt, zoals op bivak, geslapen in een seniortent.

Aarzel niet om in te schrijven! (inschrijven lid) De kostprijs voor het weekend bedraagt €40 per lid.


OLD

We verzamelen samen met de leden om 18u aan de Chirohemen (Ridder-Janlaan 5, 8890 Dadizele). Daarna vertrekken we gezamenlijk richting de weekendplaats. Er zal vanalles te doen zijn. Zowel vaste als keuzeactiviteiten. Natuurlijk kunnen de chiroklassiekers zoals kampvuur en zangstonde niet ontbreken.

Tijdens de twee nachten slapen we in een patrouilletent die Chiro Dadizele voorziet. Een veldbed of luchtmatras breng je zelf mee.

Je partner is ook welkom op ons weekend, ook al hij of zij geen verleden had in de Chiro. Kinderen die geen lid zijn van de Chiro kunnen niet mee.

Aarzel niet om in te schrijven ! (inschrijven OLD) Voor het volledige weekend betaal je €50 per persoon.

Heb je geen tijd of zin in een volledig weekend? Dan ben je wel nog steeds welkom op zondag. lees verder over de zondag…

Spreek zeker iedereen van OLD aan die je kent. We hebben niet iedereen in ons adressenbestand en zouden graag zoveel mogelijk mensen bereiken.


De zondag

Op zondag 23 september is iedereen (ouders, OLD, sympathisanten,…) om 9u30 welkom. We starten met een gezamenlijke activiteit, gevolgd door een slotshow en als laatste een feestmaal om u tegen te zeggen. We serveren een gebraden kiekske met frietjes en koude groentjes. Voor een volwassene zal dit € 15 kosten, voor kinderen onder 12 jaar € 7,50. (inschrijven zondag)

Let op: wie al ingeschreven is voor het volledige weekend, hoeft zich niet nogmaals voor de zondag in te schrijven. Voor hen is het feestmaal inbegrepen in het feestweekend.


Inschrijvingen

Inschrijven is verplicht voor het volledige weekend (als lid of OLD) en is ook verplicht als je enkel op zondag deelneemt. Zo kunnen wij alles afstemmen op het aantal personen. Bij het inschrijvingsformulier van OLD heb je de keuze om je partner in te schrijven.

>>inschrijven lid<<

>>inschrijven OLD<<

>>inschrijven zondag<<

Dit weekend heeft natuurlijk ook een prijskaartje. De betaling gebeurt via overschrijving naar BE16 7380 2553 5674 .

Leden: € 40 met als vermelding ’60 jaar lid [naam lid + afdeling werkjaar 2018-2019]’.

OLD: € 50 met als vermelding ’60 jaar OLD [uw naam] + [eventueel naam partner]’.

Zondag: € 15 per volwassenen en € 7,50 per kind met als vermelding ’60 jaar zondag [voornaam & naam]’.


Nog vragen of een probleem?

Zijn er nog vragen? Stuur een mail naar Marie (marie. cloet@chirodadizele.be) of Michiel (michiel@chirodadizele.be)

Knipsel

Advertenties