Start Chirojaar

Dag Chirowietjes, ouders, sympathisanten,

Afgelopen week trokken we met een goeie 200 leden en OLD, 20tal koks en een 25-koppige leidingsploeg verstrekt met enkele logistieke medewerkers naar Poperinge om er ons 60-jarig bestaan te vieren. Een heus feestweekend dat jammer genoeg te kampen kreeg met mindere weersomstandigheden. Dat lieten we gelukkig niet te sterk aan ons hart komen zodat we er toch een fantastisch weekend op hebben zitten.
Het startschot van ons 60e werkjaar is dus gegeven en we blikken dan ook graag al eens vooruit op wat jullie dit jaar nog mogen verwachten. Eerst en vooral is er de eerste, gewone Chirozondag op zondag 30 september. Daarna volgt onmiddellijk al een drukke maand oktober waarin er maar liefst drie activiteiten plaatsvinden. Eerst en vooral is er op zaterdag 13 oktober opnieuw onze papierslag waarbij we hopen om dit jaar opnieuw zes containers te kunnen vullen en de week erna (zondag 21 oktober), is er het diarama waarbij we de sfeer van de afgelopen bivakken weer even bovenhalen.
Op zondag 28 oktober mogen alle Chirowietjes een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de Chiro want het is dan vriendjesdag! Het ideale moment om vriendjes kennis te laten maken met de leukste jeugdbeweging van het land!
Vanaf dan is er tot de blokstop (datum nog te bepalen), telkens gewone Chiro op zondag.

Wij kijken er alvast enorm naar uit en hopen dat jullie opnieuw talrijk aanwezig zullen zijn op de zondagen en de activiteiten!

Tot snel!

Vele Chirogroetjes,
Emmeline, Tujar, Ines, Lies, Lobke, Bente, Michiel, Brent, Louise, Marie, Tom, Florian, Adelien, Manon, Jarne, Wouter, Evy, Miet, Benjamin, Pieter, Marthe, Marie, Siebe, Lies en Bart.

14 ChiroDadizele

Advertenties